Contact: 06-51820813

Coaching

Wat we doen toont in grote mate wie we zijn!

Ik coach altijd vanuit verbinding en heb hierin een veelzijdige stijl ontwikkeld; helder en respectvol, to the point en met beide voeten aan de grond. Ik koppel graag mijn intu├»tie aan mijn ratio en analytisch vermogen en heb het geduld om te luisteren en geleidelijk aan tot de kern te komen.

Ik heb ervaring met coachen op persoonlijkheidskenmerken, gezondheid en lifestyle, balans tussen leven en werk en het coachen van zowel managers als medewerkers. In de sessies wordt aandacht geschonken aan iemands passie, talent, drijfveren, houding en gedrag (zowel eigen gedrag als dat van anderen). Ook staat het maken van keuzes hoog genoteerd. Wie ervoor kiest om gezonder te leven kan met mij aan de bak. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van coaching, voeding en beweging zijn een ideale combinatie om 'gezonder leven' echt concreet vorm te geven. Ik ben daarin niet makkelijk. De effecten zijn wel groot!

Interactief, spiegelend en soms confronterend. Coaching is een bijzondere vorm van communicatie. De gesprekken vinden plaats in een prettige ruimte of buiten, wandelend. Ze kunnen op elk gewenst tijdstip (ook in de weekenden) plaatsvinden. Vooraf vindt een intake plaats en worden coachingdoelen geformuleerd in een coachingcontract. Coaching is altijd maatwerk.

Ik maak geregeld gebruik van een meetinstrument dat persoonlijkheidskenmerken en kwaliteiten zichtbaar maakt. Deze metingen worden gedaan door L&D Support (www.ldsupport.nl). Ik ben gecertificeerd om de rapporten, die uit de meting voortkomen, te analyseren en toe te lichten.

Back to top
beheerders inloggen