Contact: 06-51820813

Actueel

27 juni 2017 Geslaagd voor cursus 'Diabetes Type 2 Omkeerbaar' van Stichting Ortho Health Foundation.
24 juni 2017 1-daagse workshop Mindfulness in 'De Roos' in Amsterdam.
17 maart 2017 - Evaluatie P&O bij NCOI: 9,4
Jerry is erg aardig en heeft veel kennis. Hij verzorgt de les rustig, maar ook met humor. Heel fijn aangezien het een lange dag is. Hij laat je vragen tussendoor stellen, waardoor je direct antwoord krijgt. Ook geeft hij goed advies.

 

16 maart 2017 - Tijd tekort? Dat kan anders!
Een kort verslag van de training 'Timemanagement voor leidinggevenden' door Egon Snelders, werkzaam bij Ministerie van Buitenlandse Zaken
Op 3 en 17 februari 2017 heb ik de training Timemanagement voor leidinggevenden gevolgd. De training wordt aangeboden door NCOI.
Ik worstel al een tijd (sic!) met het goed plannen en vooral het volgen en bewaken hiervan.
Dat komt mede omdat ik snel ben afgeleid; dingen (mails, collega’s etc.) die tussendoor komen leiden mijn aandacht af waardoor ik vaak in de knel kom. Tijd voor de training dus.
Ik had al eens eerder (in een grijs verleden) een training op dit gebied gevolgd (niet voor leidinggevenden), maar daar schoot ik niet zo veel mee op. Een paar ‘trucs’  en dat was het.
Deze training beloofde meer de diepte in te gaan, dus ik was benieuwd.
En ik ben niet teleurgesteld, integendeel.  En ligt met name ook aan de trainer Jerry Smit; overigens ook nog eens drievoudig Europees kampioen karate!
Vanuit de wens dat we het anders willen, leidde hij ons via meer bewustzijn van onze persoonlijkheid naar het daadwerkelijk ombuigen van gedrag.
We hadden onze leerdoelen opgeschreven, ik dus ‘planning maken, volgen en bewaken’.
Maar gaandeweg door beter inzicht van mijn persoonlijkheidsstructuur, door het werken aan het doorbreken van ingesleten denk- en gedragspatronen,  kwam ik door de spiegel die mij werd voorgehouden op de kern van mijn ‘probleem’: (gebrek aan) focus.
Dan ben je er natuurlijk nog niet, dus gaf Jerry mij verschillende tools om daar iets mee te doen. 
De groep bestond uit tien mensen van verschillende pluimage, maar ook met veel gemeenschappelijk ‘leed’.  Jerry zorgde er voor dat we als individu tot ons recht kwamen en nam voor iedereen de tijd.
Ik heb er veel van geleerd, er begonnen heel wat kwartjes te vallen en een aantal van die kwartjes pas ik nu al toe in mijn werk.  En daar ging het uiteindelijk om.
Oftewel, een aanrader voor wie met zijn tijd worstelt!

 

11 maart 2017 - Evaluatie HRM bij NCOI: 8,9
Back to top
beheerders inloggen